Wednesday, May 13, 2009

HARGA DURIAN RUNTUUH BAGI "KURMA"

Salam.eerm...kami cuba memberikan yang terbaik buat anda semua..supaya dapat membawa sedikit cenderahati untuk dibawa pulang ke Malaysia nanti.... Segala tempahan boleh tinggalkan kat YM saya di glaxonil786@yahoo.co.uk...(offline..klu on9 tulis jer..kalau lambat balas mintak maaf..cuz tgh exam)...hehehe.. atau leh mesej jer kat hp sayer... di talian +20168333769.. okkkeeeeyyyzzzz....




Kurma biasa.. 1Kg...Harga Kami Ialah LE12.00
Kurma Badam..500gram...LE12.00 sahaja....Bandingkan harga kami..=)

'Kurma Coklat'...Harga kami setelah dirurunkan ialah LE12.00 SAHAJA..


Kurma yang ni LUXURY ni... Harga kami ialah LE12.00 jeeeeeeee...

kami menawarkan harga yg terbaik..hanya LE14.00 SAHAJA. Cantik x?? leh wat cenderahati balik malaysia...kan3x...nggeeeeeeeeee =)=)
ni gambaran dalama kotak kurma biasa.......ala.. yg kotak panjang tuueee...


akhir kalam.. doakan saya najah dalam imtihamm.. ha.. xlupa gak buat semua rakan2x dan guru2..ibu bapa..dokter2x yg ajar kitaa... semuga mendapat keredhaan Allah dunia akhirat.. dan berjaya dlm hidup nii..ameeenn..

eerm..tiket kapal terbang ada gak...eerm...minyak habatus sauda pown ada gak...LE10.00 sekotak... haa..bagi mereka yang nak telefon ke malaysia...pown boleh beli voip kat sini..urusan topup 5-7min jer insyaAllah..LE55.00 sahaja... xpercaya?? cubalah sendiri...hihihi.. ok...salam semuaaa..!!!

4 comments:

aljauhary said...

Assalamualaikum..
harga yg berpatutan..
mn harga terkini tiket????
bukan nak buat perbandingan...
cuma nk ambil tau..
kalau org tanya mudah nak jawab..
tp kalau boleh nak tempah 3tiket..
2dewasa 1 kanak2..
tarikh tak confirm lagi..
=)

adifsya said...

oooo..akan di upload...cuz harga tiket die berubah2x..lepas exam insyaAllah akan di upload...hehehehe..nak balik keeR?

aljauhary said...

BALIKKKK????
EEEEE...
takut la..
nanti sampai malaysia kene kuarantin...
Influenza A (H1N1 @ selsema babi)
kian mengganas..
mengikut maslahah dlm nuzum islamiyah, apabila berlaku di sesebuah negara virus yg boleh memudharat maka tidak dibenarkan penduduk negara itu keluar dr negera tersebut dan juga tidak dibenarkan masuk ke negara tersebut..
jd kesimpulanyya, apabila bertemu antara maslahah fardi dan maslahah jami'e kite kene utamakan maslahah jami'e..(tahan diri dr membuat apa2 yg boleh memudharatkan org lain)..
justeru itu, janganlah cuba campakkan diri ke arah kebinasaan...
(ayat masa tahriri Al-Quran tu, dh lupa ker)
lagi pun nak pergi umrah pun xboleh sekarang..
tak percaya??? mai ke http://www.aljauhary.blogspot.comcuti ni kita pakat2 duk senyap2 dlm rumah sambil makan kurma badam yg xhabis jual.. wakakaka..
pastu kita buat keropok lekor lagi..
pastikan lps ni lbh baik dr yg lalu..
Alamak.. terpanjang la pulak..
harap tuan blog sudi membacanya..
walaupun niat di dihati nak tulis dlm bahasa inggeris bertepatan dg imtihan selasa ni (19/5/2009)..
namun terpaksa dibatalkan hasrat itu kerana belum hafal matan2 english..
sekian wassalam..

yg menaip,



....t.t....
(Aljauhary)

Fyra said...

Erm nk tnya. Minyak habatus sauda tu ape? Ape kebaikan die?

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Nukilan Ini, Jangan Lupa Memberi Sebarang Komen Sebagai Tanda Ingatan Anda